Het Logement

De leefruimte

Hier spreken de foto’s voor zich: de gezellige leefruimte omvat een salon met televisie, een eethoek en een uitgeruste keuken.  Hier heb je de mogelijkheid om je eigen maaltijd te bereiden.  Een koffiemachine en een waterkoker staan er steevast klaar om ten allen tijde te genieten van een kopje thee of koffie. In de honestybar kies je voor een streekbier of een frisdrank, een knabbel of een stukje chocolade. Een kast met stripverhalen, spelletjes en informatie voor fiets- en wandeltochten nodigen je uit om je verblijf helemaal top te maken.

De kamers

Onze kamers krijgen de namen bij Annie, bij de Juul en bij den bompa. Deze 3 mensen hebben ons geïnspireerd om ons oog voor schoonheid, kunst en cultuur aan te scherpen. De manier waarmee ze met hun creativiteit en hun goesting om mensen te ontmoeten omgingen heeft ons mede geïnspireerd om ons gastenverblijf uit te bouwen tot wat het geworden is.

Bij de Juul

Bij den bompa

Bij Annie

Den ontbijthoek

Den hof

In onzen hof is er veel ruimte voor onze gasten. Een trampoline, een stevige schommel, een terras met tafel en stoelen staan heel uitnodigend te wachten op jou of je kinderen. In het tuinhuis is gelegenheid om elektrische fietsen op te laden.

Grondplan